Hör av dig vettja!

Det är min personliga åsikt: Varje kvinna har rätt till att vara extremt passionerad om mode.

Välkommen! Roligt att du hittat hitDen här bloggen handlar om min resa i den fantastiska modevärldenDet är min modedagbok där jag guidar dig genom nya kläder jag upptäcker och vilka trender som är hetast just nuHär vill jag visa dig hur jag gör saker själv men också dela andras plagg och modeberättelser.

Den här bloggen fungerar som en portal där jag kan nå ut till mina läsare och dela med mig av både mina egna kollektioner och andras kläder som jag gillarHär kommer du hitta tips på kläder, smink och snygga skor! Ibland delar jag med mig av extremt dyra saker men ibland går vi ut och fyndar också.

Om du vill skriva en gästpost eller bara komma i kontakt med mig så kan du göra det via mitt kontaktformulär.

TACK för att du läser min blogg!

mode

KONTAKT – för varumärken, media och brand

Om du är intresserad av att arbeta med mig eller har frågor om sponsring eller partnerskap så skriv ”business” i ämnesraden när du kontaktar mig, det blir lättare för att filtrera ut mail på det sätter.

För alla PR eller samarbets förfrågningar vänligen maila mig via mitt kontaktförmulär här nedanförInkludera gärna telefonnummer och andra företagsuppgifter.

 

KONTAKT – För läsare och generella frågor

Jag välkomnar alla frågor eller allmän kontakt och ser fram emot att höra från alla mina läsare.Om du vill maila mig min personliga adress så är det bara att göra det via kontaktformuläret precis här nedanför.

Tack – Jag ser fram emot att höra från dig!